2019-20 – Patis dinàmics: el joc inclusiu

Benvolguts/des,

31339
des de la Comissió d’atenció a la diversitat us voliem fer saber que el projecte de Patis dinàmics – El joc inclusiu, aprovat per l’assemblea de l’Ampa Marta Mata, ja s’ha iniciat. Actualment estem en la fase que s’ha finalitzat l’etapa inicial d’observació de l’espai pati, en aquest cas pati del menjador. Durant diferents horaris i diferents dies s’ha observat l’espai pati en relació al jocs, els comportaments, a les individualitats i a les sinergies produïdes durant aquesta estona de lleure.

La següent etapa consisteix en la formació especifica en joc d’inclusió i l’activació del pati dinàmic. Aquesta formació es preveu impartir els propers dies 5, 6 i 7 de novembre a la mateixa escola. Aquesta formació està dirigida principalment al monitoratge, tot i que està oberta a tothom i és molt recomanable al professorat i al personal de l’escola.

Comissió de pares d’atenció a la diversitat.
AMPA Marta Mata

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió d’atenció a la diversitat, Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.