2019-20 – Patis dinàmics: tot a punt!

Benvolguts i benvolgudes,

2019-20-PatisDinamics3 2019-20-PatisDinamics2 2019-20-PatisDinamics1Aquesta setmana s’ha impartit la formació especifica en joc inclusió i l’activació del pati dinàmic. Estem molt satisfets atès que hi ha hagut una gran participació de l’equip de monitoratge de l’espai de menjador i del personal de l’Escola.

Felicitar-vos per la vostre dedicació, implicació i interès en la formació. La formació s’ha plantejat participativa i pràctica, aprofitant per preparar el material necessari per crear els jocs per jugar a l’espai pati, així com adquirir les estratègies per millorar la interacció i inclusió en el joc dels nens i nenes de l’escola en l’espai pati. Agrair a la Neus Utges que ha impartit la formació i l’observació en l’espai pati.

Ara s’iniciarà l’etapa més important, que consistirà en la posada en pràctica i implementació el joc dinàmic al pati. Ara és quan es valorarà per part dels nens i nenes si el projecte de patis dinàmics és beneficiós i divertit per ells, creant sinergies entre ells i aprenent a jugar de forma conjunta i inclusiva.

Per tant ara s’aplicaran els coneixements adquirits i estem convençuts que amb la implicació i motivació del monitoratge de l’escola el projecte serà un èxit.

 

Moltes gràcies a tots, seguim.
Comissió de pares d’atenció a la diversitat.

AMPA Marta Mata

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.