2021-22 – Dossier extraescolars

Benvolguts/des,

Des de la comissió d’extraescolars us farem arribar el dossier de totes les activitats planificades pel curs 21-22 i que esperem que la situació sanitària ens permeti dur a terme. Les preinscripcions que gestiona l’AMPA es faran majoritàriament al setembre, per tant tindreu tot el mes d’agost per decidir les vostres preferències. Per altra banda informar-vos que l’activitat d’anglès amb l’acadèmia Kensington (dos dies a la setmana) segueix fent la inscripció la mateixa acadèmia. És per aquest motiu us passem el seu correu de contacte per si us hi voleu dirigir, info@kensington-school.com. Els que ja heu fet anglès altres anys segurament rebreu de informació de part seva. Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Descarregar (PDF, 1.26MB)

Descarregar (PDF, 799KB)

Atentament,

Comissió d’extraescolars
AMPA Marta Mata Girona
extraescolarsmartamata@gmail.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió AAEE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.