2021-22 – Jornada de famílies a l’Escola Marta Mata

Al llarg del matí del dissabte 12 de febrer es va portar a terme la 1a «Jornada de famílies» de l’any 2022 de l’Escola Marta Mata de Girona.

La jornada la va organitzar la Comissió de Patí i la temàtica va consistir en posar bonics els dos patis que hi ha l’escola, tant el d’infantil com el de primària, i les zones exteriors entre classes.

La jornada es va fer conjuntament amb l’assistència de representats de l’equip docent de l’escola i la bona voluntat de les famílies que hi van poder assistir. El material i el mobiliari va anar a càrrec de l’AFA Marta Mata.

Les accions que es van portar a terme van ser canviar les jardineres per unes de fusta natural amb plantes per convertir els patis més verds amb menys ciment i més sostenibles, envernissar els armaris de fusta per guardar el material, pintar nous jocs i repintar jocs clàssics a terra dels espais comuns dels pati entre d’altres.

Va ser una jornada molt lúdica i productiva que va permetre acostar les famílies a l’escola i l’escola a les famílies, i sentir que l’ESCOLA SOM TOTS!!

AFA Escola Marta Mata de Girona

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.