2016-17- Tots a votar!!!

Benvolgudes famílies,

Finalment, i després de molts esforços, ha arribat el dia!!! Ja podem votar els pressupostos participats i toca votar el nostre projecte de millora de parc infantil: “Condicionament d’un parc infantil al costat de l’Escola Marta Mata”

Pares i mares del barri Pla de Palau/Sant Pau, no us oblideu de votar i de fer propaganda perquè la gent voti el nostre projecte. No tenim el suport de l’Associació de veïns del barri, de manera que la votació pot anar molt ajustada. Volem deixar clar que nosaltres no anem en contra de cap projecte, només defensem el nostre, perquè creiem que els nens i nenes de la nostra Escola i els que viuen a prop es mereixen un parc infantil millor.

Us adjuntem el link per fer la votació electrònica.

Cliqueu aquí per accedir a la votació

Per més informació: Ajuntament de Girona – Pressupostos participats dels barris

IMG-20170607-WA0002

AMPA Marta Mata

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.